Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Горката Гала, морска болест я люляла

Вместо да хукне като всички звезди към родното море, водещата на „На кафе“ Гала заедно с любимия й Стефан  се записала  на круиз из Скандинавието.  За неин ужас я тръшнала морска болест и въпреки хапчетата, които раздавали на кораба, първите дни не се чувствала в добра форма. Но геройски се справяла с цялата програма.

 А тя била доста натоварена, особено търчането по забележителности. Още един неприятен момент изненадал блондинката. Докато в България колегите й се обливали в пот на 40 градуса жега и се топяли в морето да се разхладят, Гала треперела в летните си дрешки и едва не се разболяла от студ. Не предполагах, че там е толкова студено, признава тя. Наложило се спешно да си купи яке, което почти не свалила, а част от взетите за пътешествието летни тоалети изобщо не й влезли в употреба. Уж беше лято, а приличаше на софийска есен, оплаква се тя. Видяла много нови места, харесала природата, особено в Норвегия, но общо взето през цялото време си треперела от студа и влагата.

Тя не спомена дали ще повтори подобна екскурзия, или следващия път ще се насочи към някое по-топло местенце. Като последен удар каютата й била на 12-я етаж на кораба и когато морето се вълнувало, а то предимно това правело, Гала се чувствала като в нощта на земетресението в Перник, но двадесет пъти по-зле. Тя не каза колко й е струвало удоволствието да хване морска болест, да трепери от студ и да се клати като корабокрушенец, но със сигурност си отдъхнала, като се прибрали със Стефан у дома.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *