Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Горещо! Ирина Флорин направи стрийптиз!

Ирина стриптийзМаските на всички съквартиранти във ВИП Брадър паднаха една по една, само Ирина Флорин се държеше на положение.

Тя ходеше с размъкнати дрехи, по анцуг, или пък строги блузи, закопчани до брадичката, спеше по 12 часа, ядеше и единственото й занимание беше  да стои с Мира Радева и Пламен и да разнищва клюките или да гради стратегии как Пламен да спечели шоуто.

След огромната му излагация на теста за обща куртура, певицата беше повече от изумена и втрещена. Тя внезапно си даде сметка, че се е навряла в компания, в която освен клюки и стратегии, не се обсъжда нищо друго. Че няма какво да научи от бинесмена, който не знае нищо за страната, в която  роден. Нито историята, нито географията, нито обичаите. Това рязко отблъсна иначе строгата и фина певица и тя през глава премина в другия лагер. Където Ваня Червенкова крещи, но поне може да бъде забавна и където са повече от участниците.Мира Ваня пчелички

Ирина направи нещо, което изуми съквартирантите. Тя се метна на една маса, започна да танцува сластно и да прав стриптийз, като накрая захвърли блузата и остана по сутиен с тигрова шарка . Какво тяло! Защо си го крила досега? – възкликна Станка.

Мъжете пък така се разпалиха, че грабнаха разгорещената Ирина и я хвърлиха с дрехите в басейна. И скочиха след нея. С изящно салто Ваня Червенкова също се метна във водата. Останалите съквартиранти също забравиха всякакви задръжки и наскачаха с дрехите да се къпят, защото нямаше време да обличат бански.

Само Пламен и Мира Радева останаха сами и встрани от веселящата се група.  Изгубихме Ирина, изохка Пламен. Благодарение на твоите гениални познания по история и общо култура, клъвна го Мира, но остана при него.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *