Горещи снимки! Вижте новата на Майкъл Фелпс по бански!

0

Секси снимки по бански костюм или модерната версия за красавицата и Батман

момичета по бански

Новото гадже на олимпиеца Майкъл Фелпс взриви целия интернет, след като се оказа, че тя не е само привлекателна и разкрепостена, но и страшно приказлива. Снимките по бански на 23 годишната Сара Хердън буквално подлудиха Америка и я превърнаха в звезда за броени седмици.

Шампионът и секси хубавицата се запознават в Мексико, където и двамата са на почивка. Въпреки че Фелпс е световна звезда – милионер с огромна слава, той не се прави на интересен и на бърза ръка залюбва младата сервитьорка. Преди всичко двамата си пасват в леглото още от първия път и остават очаровани един от друг. Ето какво разказва тя:

момичета по бански

„Майкъл е страхотен за … гушкане и целуване. Много е романтичен и в същото време ужаасно твърд. И въпреки че е шампион, страшно много обича да се гушка. И не отказва никога, дори да искам още и още. Но най – хубавото е, че е много уверен в себе си”

В страни от диктофоните, Сара продължава разказа с твърдението, че олимпийският шампион е „невероятен любовник”. При тези си думи обаче тя се изчервява и отказва да разкрие повече за преживяванията им в спалнята.

момичета по бански

Но едно е сигурно. Сара за кратко време си извоюва име на същинска тигрица, а Фелпс бе наречен от американската преса със завидното прозвище „Батман в спални чаршафи”. Най – хубавото от всичко е, че красавицата обещава нова доза секси снимки, а ако Майкъл няма нищо против – дори и по Евино облекло. На плажа, със сладолед в ръка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *