Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гонят Краси Радков от „България търси талант”

Краси Радков

Всички от журито на „България търси талант” се държали повече от отвратително с любимеца на народа Краси Радков и го нападали с нескрита омраза, задето заел мястото на Магърдич Халваджиян след раздора на продуцента с бТВ. Те правели всичко възможно, за да прогонят актьора и дори не му давали да изказва свободно мнението си.

Според близки до Радков, той съвсем не се чувствал удобно на новата си позиция като оценител на таланти. Колегите му обаче се възползвали от неговата притеснителност и не само не му помагали да се интегрира, ами и всячески се стараели да го обидят и обезверят.

Любен Дилов – син

За да избегне недоразумения, Краси оставял инициативата в ръцете на останалите членове. Съвсем откровено се страхувал да изкаже каквато и да е оценка, като се оправдавал с липсата на достатъчно опит в подобни мероприятия. Особено много се дразнел от лигавенето му Любен Дилов – син, който непрекъснато го гледал свирепо зад очилата си и едвам се въздържал, за да не му се скара пред хората.

„Като няма акъл за жури, какво въобще прави тук? Да си взима парцалите и да заминава откъдето е дошъл, че лошо му се пише” – кряскал пред останалите колеги Дилов младши.

Самият Краси Радков също мечтаел да се оттегли от позицията си, но това на практика не можело да се случи. Здраво във врата му дишал шефа Слави Трифонов, който като сянката на смъртта непрекъснато дебнел подчинените си да сгафят, за да им наложи солени глоби. Освен това Дългия нямал никакви притеснения и не разбирал какво му пука на Краси, щом си взема паричките от продукцията.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=PJu4mmThWLY

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *