Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гонят Иван Ласкин от работа заради алкохола

Алекс Сърчаджиева готова да го напусне

Гонят Иван Ласкин от работа заради алкохола

Гонят Иван Ласкин от работа заради алкохола

Поредната алкохолна изцепка на Иван Ласкин надмина всякакви граници и по всяка вероятност той ще бъде уволнен и прокуден от всички театрални представления, в които участва. Преди броени дни актьорът се появи пиян до козирката за представление в театър „Българска армия”, поради което изявата бе отменена.

Повече от 400 зрители останаха разочаровани, а ръководството буквално побесня. Поради отмяната се наложи парите за закупените билети да бъдат върнати, което удря по джоба не само на театъра, но и на всички участници в пиесата „Колко е важно да бъдеш сериозен“.

Иван Ласкин и Алекс

Иван Ласкин и Алекс

В крайна сметка, колегите на Иван Ласкин поставиха ултиматум на ръководството, че ако не го уволнят, те ще разтрогнат договорите си колективно. Поради натиска в гилдията ръководството на театъра преди два дни проведе извънредно заседание, на което е взето категорично решение. След изявление на директора Мирослав Пашов стана ясно, че алкохолизираният актьор ще бъде отстранен и на този етап изпратен да участва в най – незначителните постановки.

„За да вземем окончателно решение, първо трябва да разговарям с Иван Ласкин, за да разбера от неговите уста какво точно е направил. После ще се видя и с другите, да чуя те какво ще ми кажат. Ако се наложи няма да правя компромиси, нито за Ласкин, нито за когото и да било. Така се уронва престижа на театър Българска армия”, заяви Мирослав Пашов.

Според последните сведения в нашето светско общество, жената на Иван Ласкин – Алекс Сърчаджиева, също го е заплашила. При последвалия скандал тя заявила, че ако не спре да се налива, ще го напусне завинаги.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Sj1uCCPyKiw

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Гонят Иван Ласкин от работа заради алкохола

  1. Петър Белоречки Отговор

    19.04.2013 в 9:24

    Петър Белоречки, 19/04/2013 – 09:17 Щом до сега не е спрял и е стигнал до там да стане алкохолик, вече не го бройте! Алкохола не е простил на никой! Жалко за такъв край на Васко да Гама от село Рупча. Жалко за партньорката му и близките му. . . . НАЙ ДЪЛБОКИ СЪЖАЛЕНИЯ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *