Гонят Иван Ласкин от работа заради алкохола

1

Алекс Сърчаджиева готова да го напусне

Гонят Иван Ласкин от работа заради алкохола
Гонят Иван Ласкин от работа заради алкохола

Поредната алкохолна изцепка на Иван Ласкин надмина всякакви граници и по всяка вероятност той ще бъде уволнен и прокуден от всички театрални представления, в които участва. Преди броени дни актьорът се появи пиян до козирката за представление в театър „Българска армия”, поради което изявата бе отменена.

Повече от 400 зрители останаха разочаровани, а ръководството буквално побесня. Поради отмяната се наложи парите за закупените билети да бъдат върнати, което удря по джоба не само на театъра, но и на всички участници в пиесата „Колко е важно да бъдеш сериозен“.

Иван Ласкин и Алекс
Иван Ласкин и Алекс

В крайна сметка, колегите на Иван Ласкин поставиха ултиматум на ръководството, че ако не го уволнят, те ще разтрогнат договорите си колективно. Поради натиска в гилдията ръководството на театъра преди два дни проведе извънредно заседание, на което е взето категорично решение. След изявление на директора Мирослав Пашов стана ясно, че алкохолизираният актьор ще бъде отстранен и на този етап изпратен да участва в най – незначителните постановки.

„За да вземем окончателно решение, първо трябва да разговарям с Иван Ласкин, за да разбера от неговите уста какво точно е направил. После ще се видя и с другите, да чуя те какво ще ми кажат. Ако се наложи няма да правя компромиси, нито за Ласкин, нито за когото и да било. Така се уронва престижа на театър Българска армия”, заяви Мирослав Пашов.

Според последните сведения в нашето светско общество, жената на Иван Ласкин – Алекс Сърчаджиева, също го е заплашила. При последвалия скандал тя заявила, че ако не спре да се налива, ще го напусне завинаги.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Sj1uCCPyKiw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Петър Белоречки, 19/04/2013 – 09:17 Щом до сега не е спрял и е стигнал до там да стане алкохолик, вече не го бройте! Алкохола не е простил на никой! Жалко за такъв край на Васко да Гама от село Рупча. Жалко за партньорката му и близките му. . . . НАЙ ДЪЛБОКИ СЪЖАЛЕНИЯ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *