Гонят 2 000 български проститутки от Брюксел

0
В Брюксел ще легализират проституцията

Почти 2 000 български жрици на любовта може да стегнат куфарите си и да се върнат обратно в родината, след като в Брюксел обмислят да въведат тотална и окончателна забрана за проституцията. Според неофициалните сведения, в белгийската столица заработват около 5 000 труженички, от които над деветдесет процента са българки и румънки.

Ако властите решат да предприемат в действителност тази стъпка, на практика всички тези жени ще останат без средство за препитание. Някои от тях ще успеят да се уредят на други места, но по – голямата част ще трябва да се изнесе обратно към родните си места.

В Брюксел ще легализират проституцията

Основните причини, поради които се обмисля въвеждането на тежката забрана са, че в Брюксел доходите от платена любов не се декларират по никакъв начин и това води до определени загуби за хазната. Втората причина е голямата несигурност в професията и огромният риск от полово предавани болести, от които най – опасна е СПИН.

Друго предложение на белгийските политици е проституцията да се легализира и предоставянето на еротични услуги да се извършва само на определени за това места. Работничките ще бъдат затворени зад стъклени витрини в точно определени зони на града, а във всяка стая ще има течаща вода и тоалетна.

Това развитие на нещата не само ще осигури крепко здраве за жриците и техните клиенти, но и ще пресече в голяма степен насилственото принуждаване към проституиране. Последните изследвания посочват, че принудата и склоняването към проституция намаляват в пъти, когато древната професия е законна.

Изповедта на една проститутка. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *