Гонят и Слави от БТВ!

0

SlaviНай-дълго задържалото се на екран  предаване в нашенската телевизионна история – „Шоуто на Слави“, е на път да падне от ефир. Слави Трифонов май ще се окаже фаталист, защото точно на 13-ата година от договора му с Би Ти Ви ръководството на медията решило  да прекрои програмната схема и след броени дни шоуто ще е с двойно орязано време.

Дългия бил извикан преди няколко дни и му били поставени различни условия, които той или трябвало да приеме, или да си ходи.  Новият шеф на Би Ти Ви Павел Станчев, който коли, беси и изхвърля всеки, който му се струва амортизиран или неподходящ, извикал и Трифонов на среща. Какво са си говорили никой не знае, но засега шоуто остава на екран. Само дето едва ли ще има будни да го гледат.

Заради промяната на часа на вечерните новини от 22 ч. на 22,30 ч и програмната схема, шоуто на Слави ще започва по-късно. Стартът му се премества  за след 23 часа, когато течеше „Голата истина“ с Любо Нейков и Ели Гигова, които пък бяха напълно свалени от новия директор. Вместо с цял час Трифонов ще има вече само половин да забавлява зрителите и да си каже вица и да беседва с госта си. Политическата агитация и дрънканици са забранени, иначе медията къса договора с него.

Всичко това става и заради Росен Петров, който използва ефира за политическа агитация и се присъедини театрално към партията на Бареков, оплювайки медията, в която работи и обвинявайки Слави, че е издигнал в студиото си кандидатурата на Меглена Кунева за президент.

„Най-накрая ще го изгонят“, коментират злорадо негови врагове  в медията. Оттам са категорични, че рейтингът на шоуто е доста паднал, а това се дължи на умората, инерцията и изхабяването на сценаристите, които вече не раждат свежи идеи, а започват да се повтарят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Z7X_1rSrWTI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *