Голи снимки на Кристина Несторова я уличават като Къртицата

0

Моделката буди все по – големи подозрения в Базата

Кристина Несторова
Кристина Несторова

Последният нарочен за Къртицата в едноименното предаване е топ моделката Кристина Несторова, издадоха хора от екипа на шоуто. Останалите участници изпитват все повече съмнения, че именно тя е предателят, заради нейни невероятно горещи голи снимки, които заляха интернет през последните дни.

Кристина Несторова
Кристина Несторова

В Базата красавицата го играе супер скромна, сговорчива и невинна, на практика незабележима. Защо обаче, след като е толкова разтропана не демонстрира нищо от това по време на участието си и се прави на вода ненапита, е логичният въпрос, който си задават другите.

„Поведението ѝ е изпълнено с притворство и е типичен типаж за шпионин. Той никога и с нищо не бил издал истинската си мисия, а за да не се набива на очи ще се прави на развей прах до последния момент. Като ѝ гледаме еротичните снимки обаче, съвсем не изглежда да е толкова невинна” – споделят участници.

Това твърдение обаче не може да се таксува като 100 % истина, защото голите снимки на Кристина Несторова всъщност са направени преди цели пет години. Заради изтеклата давност едва ли може да се определи какви ги върши красавицата в предаването, защото е напълно възможно да се е променила и вече да се срамува от голотата си.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=6Gv9VFr6OU4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *