Големият Маргин офейка от България заради нови обвинения

0

golemiqКрасимир Маринов – Големият Маргин е избягал от България преди седмица. Босът на СИК бил предупреден от свой човек в ДАНС, че му готвят нов арест. Причината за поредното задържане на Маргина е подновяването на процеса срещу него за ръководене на мрежа за продажба на наркотици.

Красимир Маринов се е изнизал от България по същия начин, както брат си Николай преди година и половина – с паспорт от латиноамериканска държава. Големият Маргин успя да изправи заповедта на МВР до всички гранични пунктове, които бяха предупредени да го задържат, ако се опита да напусне страната.

Новото обвинение срещу Красимир Маринов беше внесено в съда на 20 май. Само преди

Малкия Маргин се покри в Испания
Малкия Маргин се покри в Испания

година Маргините бяха оправдани за поръчителството на три убийства – Иван Тодоров – Доктора, Никола Дамянов и Любен Гоцев, което беше осуетено.

По всяка вероятност Големия Маргин е отишъл при брат си, който се подвизава в Испания. Там Маргините притежават няколко луксозни имота. Децата и съпругите на основателите на СИК от десетина години живеят в Испания.
Братът на Красимир Маронов, Николай Маринов – Малкия Маргин също избяга от България преди време. Направи го часове преди да бъде арестуван за убийството на радиоводещия Боби Цанков, който беше разстрелян на 5 януари 2010. Тогава големия му брат избра да остане, за да докаже невинността си. Големия Маргин лежа в ареста няколко месеца, преди да бъде освободен. При мисълта за поредния арест обаче, Красимир Маринов решил, че повече няма да търка наровете в следственото.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *