Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Големия Маргин напуска България

Красимир Маринов – Големия Маргин

Големия Маргин възнамерявал да напусне България, след като бе оправдан по всички повдигнати срещу него обвинения, твърдят приближени. Красимир Маринов искал да се покрие за известно време, докато ситуацията се успокои достатъчно, за да се чувства отново в свои води.

Преди да изчезне навън обаче, щял да разпродаде целия си бизнес у нас. Компанията му „Бул инс” не била в добро състояние заради кризата и на този етап било безсмислено да я поддържа. Поради тази причина Маргина търсел сериозен купувач, който да вземе контролния пакет. В момента обаче не било много лесно да се осъществи продажбата, защото нямало желаещи. Икономическите показатели на компанията паднали очебийно, като само оборотът от застраховки „Каско” е намалял наполовина през последната година – от 120 на 60 милиона лева.

През последните седмици Маринов уволнил силно доверени хора, които от дълги години работели за него. Станал страхотно мнителен и заядлив, като обвинявал почти цялото си обкръжение, че искат да го мамят и окрадат. Решил, че откакто стартирали проблемите му с правосъдието, неговите хора само се чудели как да му навредят и нетърпеливо чакали да го тикнат зад решетките. Освен това, Маргините имали още една причина да продадат действащия си бизнес. Те имали сериозни притеснения, че голяма част от имуществото им може да бъде конфискувано от държавата.

Красимир поддържал връзки с Малкия Маргин, който успя да се измъкне в чужбина след убийството на журналиста Боби Цанков, за което беше разследван. Това ставало чрез трети лица, защото Николай Маринов не искал да бъде установено текущото му местонахождение. Той поискал да му бъде преведена известна сума в Германия, откъдето заминал за Южноафриканската република. Там също не се задържал дълго и според последни сведения, в момента бил в Испания.

Генерал Любен Гоцев

Генерал Любоне Гоцев, за когото се говореше, че Маргините искали да убият, коментира оправдателната присъда от миналата седмица. Генералът в оставка заяви, че никога не е имал никакви отношения с Маргините и силно се съмнява двамата да са искали смъртта му. Да са живи и здрави, завършва генералът.

Големия Маргин дори не познавал Боби Цанков:

http://www.youtube.com/watch?v=2iObanc_b78

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *