Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Големия Маргин или Манол Велев- кой поръча Боби Цанков?- с видео

красимир-ГМ4В неизлъчените откъси от интервюто в „Горещо” убитият Боби Цанков казва: „Ако нещо ми се случи, прегледай пак предаването и ще получиш отговор на въпроса”. Всъщност покойният журналист не казва нищо срещу Маргините. Въпреки това полицията сочи, че именно Големия Маргин е поръчителят на покушението.

Венета Райкова и двама близки авери на покойника също са дали показания срещу Красимир Маринов. Те казали пред полицията, че Цанков е възнамерявал публично да огласи далавери на двамата братя. Освен това щял да хвърли светлина и върху убийства извършени по тяхна заповед. Радиоводещият щял да свидетелства срещу Маргините идната седмица.

Цанков обаче е свидетел и по друго дело- срещу Манол Велев. Съпругът на Весела Лечева е бил шеф на мв2Цанков в спортно радио. По думите на Боби, това е бил параван за прикриването на „мръсни пари”. Милиони левове са се извартяли през въпросната радиостанция. Цанков посочва и имената на още двама, които са участвали в схемата, която той подробно описа в „ Горещо”. Когато разказал това в прокуратурата, той забелязял смущение в поведението на представителите на съда. Цанков допълни, че Манол Велев е в доста добро състояние, но така и не го потърсили за показания.

Цанков не можел да си обясни и друг любопитен факт. Как охраната на НСО, поръчана от Велев за Боби Цанков, не е успяла да предотврати бомбения атентат във входа на дома му на ул.”Цар Асен” през 2003? Те би трябвало да са проверили входа преди неговото влизане. Но не са го направили- умишлено или не.

Ако спазим препоръката на покойния Боби Цанков и на база изказванията му в „Горещо” трябва да отсъдим кой би посегнал на живота му, излиза само едно име- Манол Велев.


ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *