Големите балкони съкращават живота на дамите

2
Тази ще живее с 10 години по - малко

Последното проучване на американски специалисти по женско здраве окончателно доказа правотата на родната поговорка, че „Много хубаво не е на хубаво”. След края на експеримента и изчисляване на резултатите се оказва, че жените с големи балкони са с доста по – малка продължителност на живот от безгърдите си съпернички.

Учените установили, че надарените дами оцеляват средно с по пет години по – малко, сравнено с жените с нормален или малък бюст. Освен това, представителките на нежния пол с едрогабаритни сутиени изпитват редовно силни болки в шията, ръцете и гърба.

Големи гърди

Много по – често са измъчвани от главоболие и различни изкривявания на гръбначния стълб. Собственичките на големи гърди също така са и в пъти по – предразположени към развиване на затлъстяване и диабет.

За радост на мъжете и страх у дамите, в последните десетилетия размерът на бюста рязко се увеличава, допълват специалистите. Например, преди шестдесет години, средният размер на женският бюст е бил втори, а в днешните години вече нараства на трети. Напоследък рязко се е увеличил и броят на продадените сутиени от четвърти размер „D”.

В края на статията, публикувана в щатско списание за пластична хирургия учените правят извод, че дамите с големи или огромни гърди, най – вероятно ще живеят с пет години по – малко, сравнено с възможността да нямат толкова пищни форми.

Виж видео – 18+:

http://www.youtube.com/watch?v=cy6gGdUJzHM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *