Голата истина: Феминистки вадят цици за по $1 000 на месец!

1
Феминистките от ФЕМЕН

Който и да се е самозалъгвал досега за действията на активистките от нашумялата група за голи протести ФЕМЕН, вече трябва да свали превръзката от очите си и да приеме голата истина в цялата й прелест. Красавиците, които вечно си намират за какво да скандират по всяка една точка на света не само получават солидни заплати, но и непрекъснати бонуси.

Голите дами бяха разобличени от напориста украинска журналистка, която успешно се внедри в редиците на ФЕМЕН и проведе замайвщо журналистическо разследване по поръчка на тамошна телевизия. Агентката под прикритие разкрива, че всяка една от редовите служителки взема по около 1 000 долара твърда заплата на месец, получава бонуси, спонсори поемат транспорта и настаняването в хотели.

Членка на Фемен

Още по – интересно било, че всяка желаеща да се внедри в групата, преминавала сериозно интервю и трябвало да отговори на редица изисквания. Преди всичко кандидатите са длъжни да се снимат по голи гърди и да са очевидно привлекателни. Така станало и с журналистката, която се съгласила да й снимат бюста и била приета в редиците на организацията.

Почти непосредствено след това, тя била командирована в Париж, а дневният престой на всяка една от участничките струвал около 1 000 евро. Месечен наем от по 2 500 щатски долара плащали за централния офис на ФЕМЕН в Киев. От всичко това става ясно, че зад на пръв поглед идеалистичната формация, се крият нечии сериозни средства, играещи в подкрепа на огромни политически интереси.

Гледай филм за организацията ФЕМЕН:

http://www.youtube.com/watch?v=PKDJxOm2RfY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *