Голата бегачка в центъра на София – жертва на мутри

0
Ексхибиционистката е настанена в Курило
Ексхибиционистката е настанена в Курило

Голата жена, която втрещи ранобудни столичани в центъра на София, е настанена в психиатрията в Курило. Дамата страда от остра форма на шизофрения и това далеч не е първата й гола разходка. Въпреки че в гръб прилича на млада жена, психичноболната всъщност е над 50 – годишна.

Оказа се, че шизофреничката няма никакви близки, освен далечен братовчед, който се грижи за нея. Мъжът споделял дома си в кв. Лозенец заедно с болната си сродница. Докато е на работа обаче, често се случвало лудата да избяга и да хукне чисто гола по улиците. Съжителството с нея е много трудно, разказват комшии. Понякога, посред нощ, дамата започвала неистово да крещи и вдигала на крак цялата кооперация. При последната й гола разходка по централните софийски улици, полицаите я открили пред БНБ.

Мутри тормозили жената заради имоти
Мутри тормозили жената заради имоти

Преди петнайсет години, жената била напълно здрава. Притежавала два огромни апартамента в центъра на София, наследени от родителите й. Единият го давала под наем, което й осигурявало доста прилични доходи.

Всичко се сринало, когато мутри започнали да я рекетират заради имотите й. Разбрали, че е самотна и няма на кого да разчита, и я погнали. Заплашвали я по телефона, причаквали я пред дома й, дори веднъж я пребили. Накрая успели да я принудят да им препише апартаментите си. От страхотния стрес, се отключила болестта й. Известно време живяла на улицата, преди братовчед й да я прибере и да поеме грижата за нея. Жената редовно е прибирана в психиатрия, но там не я държат повече от месец .

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *