Гола българка скандализира „Биг Брадър“ – Русия! (Снимки)

0

Нашенката подлуди братушките с таен брак, четири аборта и много пари с неустановен произход

Марта Георгиева
Марта Георгиева

Българката Марта Георгиева скандализира по безпрецедентен начин руската версия на „Биг Брадър”, наречена „Дом 2”. Само за десетте дни на своето участие в телевизионното шоу, нашенската красавица се прослави по невероятен начин в цяла Русия и стана обект на типичната за нашите народи ужасяваща завист.

Марта Георгиева
Марта Георгиева

Чевръстата българка успя да заформи страховит любовен триъгълник с двама от участниците Миша Терьохин и Евений Кузин, на които малко остава да се хванат за гушите заради нея. Руските медии коментират, че Терьохин прави отчаяни опити да се присламчи до Марта, но не толкова заради външните ѝ прелести, колкото заради парите. Евгений обаче по никакъв начин не отстъпва трудно спечелените позиции и напрежението все повече и повече расте. А продуцентите това и чакат.

Специалистите разкриват, че заради присъствието на нашенската хубавица, рейтингите на предаването бележат пиков момент. Само дни след началото на участието ѝ, мрежата бе наводнена с голи снимки на Марта, които допълнително наляха масло в огъня.

Според безплатния ежедневник „Мой район”, на 22 февруари в „Дом 2” се появява ново лице, което със замах приковава вниманието на драгите телевизионни зрители и всички останали участници. Това е 23 годишната Марта Соболевска – Георгиева, чиято личност е забулена в тайнственост. Никой не знае кои са родителите ѝ и откъде има толкова много пари – това са въпросите, на които чакат отговор милиони зрители.

Марта Георгиева
Марта Георгиева

Марта от своя страна пък признава, че получава заплата от около 3 000 евро на месец, а освен това има и собствен бизнес. На частно печели от продажба на дизайнерски дрехи, има и свой собствен магазин. Разкрива още, че е горда собственица на Porsche Panamera 4s, а автомобилът е на стойност 5 милиона и половина рубли.

Особено загадъчен за зрителите е и произходът на Марта. В интернет се пуснаха документи, според които тя е родена на 22 юли 1989 година в Бургас, а след това родителите ѝ емигрират в Германия. Мерките на родната красавица са 180 сантиметра височина, 86 сантиметра гръдна обиколка, талия 61 см и ханш – 90 см.

Марта Соболевска – Георгиева е известна като член на група „Монако”, в която с Алена Калинина пеят любовни песни. Продуцент на дуета е Виктор Добриш, а песни могат да се слушат на сайта на „Монако” в интернет.

Все още остава загадка откъде изтекоха голите снимки на Марта, които буквално заляха интернет пространството преди дни. Говори се, че това е дело на неин бивш приятел, който иска да отмъсти затова, че е изоставен.

Виж видео:

http://youtu.be/R-km78SdH9U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *