Гого от „Тоника” гасне от коварна болест! – с видео

1
gogo-tonika
Гого от "Тоника" си отива от страховита болест!

Skandalno.net Неповторимият изпълнител на шедьовъра „Бургаски вечери” – Гого от „Фамилия Тоника”, гасне от коварна и тайнствена болест. Изпълнителят се подложил на всевъзможни медицински тестове, защото не се чувства никак добре. Но никой така и не разбрал какво изпива силите му. Гого продължава да пее, но през последните месеци едва издържа на сцената. А след всяко изпълнение не е в състояние без помощници да се прибере зад кулисите. Той ходи все по-трудно и трудно.

Жаждата за живот у талантливия изпълнител се оказа по-силна измисленото /както във всички подобни случаи/ чувство за гордост. Гого се пресрами, разпространи писмо, в което си признава какво му е. Както и че последната му надежда е да му присадят стволови клетки. Нещо, което до неотдавна се правеше и в България, но след ужасни скандали между колеги – едните, които присаждат, и другите – които са против, защото това е една нова методика без гарантиран ефект, практиката в България беше прекратена. Сега невероятният бас-баритон от „Фамилия Тоника” може да разчита на такова присаждане в Москва. Но това струва 50 хиляди лева, които талантливото семейство на Гого и Ева

"Фамилия Тоника"! Гого е първият отляво-надясно!
„Фамилия Тоника“! Гого е първият отляво-надясно!

нямат. Ако бяха изпълнители някъде по белите държави, Гого сега щеше да е под пари, ако съдим по обичта на няколко поколения към него и въобще – към „Тоника”. В България обаче почти никой не получава това, което заслужава.

Затова Гого беше принуден да се обърне за помощ за тези пари, за да отиде с последна надежда в Москва. За това, че Гого наистина заслужава по-добра съдба и шанс, говори фактът, че кметът на Бургас е подготвил за гласуване предложение ОбС да му отпусне помощ в размер на 25 хил. лева. Да се надяваме, че гласът на съветниците ще е „да”. Остават обаче още толкова. Дано се съберат – и то час по-скоро. Напълно е възможно да стане. Нека се сетим какво направиха хиляди българи заради отрязаните крачета на кучето Мима от Дряново. Та за човек ли? Защо не…  skandalno.net
Виж юбилейния биографичен филм за музиканта, сниман послучай 60-годишнината му! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Гого вземай нестероидни противовъзпалителни на първо време и направи сериозна интоксикация! Лекарите, те нищо не разбират от медицина! Големи боклуци са!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *