Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гого от фамилия „ Тоника” се изправи на крака

Гого от фамилия " Тоника"

Гого от фамилия " Тоника"

Георги Найденов по известен като Гого пребори своята рядка и зловеща болест и вече е на крака. Разковничето на успеха се оказа в самия него. Гого  откри начинът да се справи с тежкото си здравословно състояние и сега е  в значително по – добра форма. Певецът на фамилия “ Тоника“ е способен сам да извърша определена серия движения и с изненадващо добри двигателни способности…  Припомняме ви, че в борбата с жестокото трудно лечимо заболяване на бургаския певец – латерална амиотрофична склероза  впрегна  сили цяла България. Всички добросъвестни и потресени от новината граждани се изправиха срещу заболяването на Гого и помогнаха, кой както може дали финансово или морално. Цената на спешната и животоспасяваща операция, в която  на любимият глас  на всички българи му бяха присадени стлови клетки, възлизаше на 50 000  лева. Отделно са разходите на впечатляващия вокал по  скъпи лечебни заведения в чужбина и басословните суми за жизненоважните му лекарства….

Гого,докато все още беше в инвалидна количка...

Гого,докато все още беше в инвалидна количка…

Да обаче  всички средства, които с общи усилия фамилия „ Тоника”, Кристина Димитрова, Орлин Горанов,  дует „Шик”  и ред други звезди на популярната музика успяха да съберат,  имат своят край.  Според близки до семейството съпругата му Ева, изпаднала в тежка депресия, но Георги Найденов не се отчаял и продължил да се  бори с все сили,  вкопчил се и в последната глътка живот. До преди 4 – 5 месеца Гого беше в отчайващо състояние в инвалидна количка, а в края на май дори трудно говореше.

Когато парите по сметките на симпатичният певец, се изчерпали и светлинката в тунела почти изчезнала. Гого  сам сътворил чудото. Певецът спрял да посещава скъпарските болници и употребата на всякакви медиканти, не се отказал само от предписаната профилактика, за която той закупи необходимите уреди още преди години. Изненадващо за всички Гого започнал значително да се подобрява. С бавни темпове певецът започнал да се надига. Днес, Георги Найденов за радост на всички нас може сам да се изправя и  извършва определен набор от движения, значително се е подобрило цялостното състояние на певеца и в сравнение с началото на май може да се определи като невероятно.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Гого от фамилия „ Тоника” се изправи на крака

  1. Вели Отговор

    06.04.2013 в 17:38

    Бравооооооо, е това е !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *