Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Годжи се натряскал на участие с цяла бутилка уиски

Георги Милчев – Годжи

Заради любовна мъка краката не го държат и заляга по масите

Георги Милчев – Годжи е тръгнал по много лошия път на пиянството, притесняват се негови близки колеги от средите на поп – фолка. През последните месеци на практика нямало нито една вечер в която да не пиянства, а напоследък започнал да се отдава на порока си дори по време на важни участия.

Така например, в края на миналата седмица се изложил неимоверно много, след като се налял до козирката по време на изпълнение в елитна пловдивска кръчма. Посетителите на заведението останали изумени от охотата, с която опитният басистобръщал една след друга чашите с уиски.

Георги Милчев – Годжи

Пиковият момент настъпил, когато Годжи пресушил съвсем сам цяла бутилка от огнената вода и краката вече наистина започнали да не го държат. Започнал да маха с ръце като плувец на загрявка и съвсем явно залитал, когато се движи. За да не се изтърси на пода му се наложило да приседне и едвам успял да изкара репертоара.

„Направо покрай него стана мазано. Не можеше да ходи сам, въобще грозна картинка. Като свършиха с участието поиска още да се налива и привика някои от танцьорките да му правят компания” – разказват потресени очевидци.

Близки до Георги Милчев – Годжи споделят, че той все още не може да превъзмогне раздялата с бившата си балерина Станислава. Тя го разкара преди известно време, за да го смени със заможен футболист. Понеже бил романтична натура, музикантът трудно понесъл раздялата и още го боляло сърцето.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *