Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Годеницата на Юлиан Вучков го срита заради признанията му за секса

ВучковПрофесор Юлиан Вучков за пръв път от две години се появи сам  на светско събитие. Дасега  той беше като юноша влюбен и неразделен с годеницата си Диана, като я влачеше със себе си на всички партита и я показваше на всеки, който иска да я види.

Само че точно този ден тя не могла да се появи и Вучков обясни, че е неразположена, но в никакъв случай не е болна. Просто не й било до партита. И как ли ще й бъде на жената след излиянията на професора пред цяла България миналата неделя. Тогава той се похвали от телевизионния екран, че води пълноценен полов живот и прави секс с 18-години по-младата си годеница всяка вечер. Вучков и годеницаБил като змей в леглото и се чувствал много влюбен и пълноценен при изпълнение на бъдещите си съпружески задължения. След това обясни колко много жени е имал в живота си и как елегантно ги е разкарвал да му се махнат от главата. Не искал да се жени за никоя от тях, не искал и деца, защото неговите деца били книгите му.

Върхът на изповедта му беше изгубената му девственост. За нея той си каза, че първата жена в живота му била с 25 години по-голяма от него и го обезчестила, докато бил студент. Явно дрънканиците му са дошли в повече на Диана, която за пръв път отказа да го придружи на светско събитие от срам как ще погледне хората в очите. Особено излиянията му за секса предизвикали куп въпроси и смях у приятелки и колежки. Да не говорим за учениците й, защото тя все пак е учителка. Сега остава да гадаем дали годеницата ще преглътне думите на любимия си или ще бъде неразположена още дълго време.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *