Годеницата на Люси Дяковска e барманка

1

Годеницата на Люси Дяковска никога не е била сгодена за принц, откриха топлата вода някои медии. Камелия, която вчера влезе в Къщата, всъщност работи като барманка в Германия и така си изкарва хляба. И то в заведение, в които принцове изобщо не влизат.

Там я намерила и Люси и двете живеят заедно повече от година. Дяковска, която всъщност не крие своята различна сексуалност, в няколко интервюта признала, че иска да създаде семейство с Камелия и двете да си живеят законно. Даже можели да си имат дете. Камелия пък била много близка и със Стефания Колева, българска актриса от сериалите „Женени с деца“ и „Тя и той“. Нищо чудно двете да са само приятелки, но зли езици твърдят, че едва ли. Люси била много огорчена и искала Камелия само за себе си.

Още с влизането й в Къщата, Люси първо я изпи с поглед, а после започна да я дебне. Наоколо се разхождат доста изкушения, но тя най-много се притеснявала от конкуренцията на Аксиния, която пък с охота разказва за собствения си полов живот и твърди, че е участвала и в тройки. Името й беше забъркано и в лесбоафера. Българите са свикнали повече да приемат обратните мъже и затова шокът у зрителите в момента е доста голям. Някои даже смята, че на предаването трябва да се сложи червена точка, за да не го гледат деца. И без това съквартирантите достатъчно го опърдяха, сега остава да станем свидетели и на женски ласки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/y76aSQZ9bh4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *