Годеникът на Емануела е бисексуален?

1
emanuela
Сватбата на Емануела и Денис е под въпрос

Сватбата на фолк певицата Емануела е под въпрос, след скандално участие на двойката в тв.предаване. Бъдещата булка остави годеникът й да бъде унижен пред цяла България от луда врачка, която го нарече гей.

 Мнимата гадателка Николета, нашумяла с участието си в „Ясновидци”, беше поканена от Гала в „На кафе” да предскаже бъдещето на Емануела и годеникът й Денис. Врачката обаче заявила , че младоженецът е гей и връзката им е обречена. Вместо да защити бъдещия си съпруг обаче, фолкаджийката с половин уста

Гадателката Николета създаде доста проблеми на Емануела
Гадателката Николета създаде доста проблеми на Емануела

 се съгласила с думите на гадателката.

След предаването продуцентът на Емануела, който е й неин бъдещ свекър, се обадил на певицата да я предупреди, че сватба няма да има. Бащата на младоженеца бил толкова обиден от поведението на певицата, която по принцип е доста устата, че дори я заплашил да прекрати договора й с музикалната му фирма.

Емануела е съсипана от лошото отношение на родата на Денис към нея, коментират нейни приятели. Певицата била готова да приеме всичко само и само да се омъжи за любимия си. Фолкаджийката дори беше готова да подпише предбрачен договор с клауза, според която, ако му изневери, ще трябва да му изплати компенсация в размер на 2 млн. лева!

Идеята за абсурдното условие била на Денис, който искал така да си гарантира верността на бъдещата си съпруга. Въпреки че е доста унизително обаче, Емануела щяла да подпише споразумението.

Гостуването на Емануела в „На кафе“ . ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *