Гнусно! Азис се подлага на операция за смяна на пола

2
Азис
Азис ще сменя пола изцяло

Костинбродският славей Азис  започнал да се тъпче с естроген. Чалгаджията се подложи на  сериозна терапия и лицето му все повече придобива женски черти, благодарение на пластичните операции и медикаментите.

За феновете му  не е тайна, че още от малък той е с обратна ориентация. Васко се чувствал като жена в мъжко тяло, а от там идва и скандалния  му и доста неприятен външен вид. Само преди месец, екстравагантният певец си направи нови скули, натъпка се с хиалурон, ботокс и куп различни дамски процедури. Ако обръсне и русото си катинарче, Васко наистина скоро ще стане Василка. С толкова много операции и лекарства, Азис е заприличал на гнусно копие на Барби, само че с малко допълнителни атрибути.

Василка
Васко е готов да бъде Василка

Доближени на Азис  разказват, че скоро ще станем свидетели и на пълна смяна на пола, чрез операция. Той вече е започнал с дългата процедура, като приема женски хормони, за да може тялото му да се приспособи към операцията и последствията. Приемането на естрогени, помагало за поява на женски черти, намаляване на окосмяването и химическа кастрация. Всичко това ни обещава да очакваме в близкото бъдеще новата Василка.

Азис става Василка. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Идиот или полуидиот?Кой би дал определение за това същество?Мъж или жена с русолява брада?Вероятно е извън земен,който е силно пристрастен към хомосексуални блудства със земни жители от мъжки пол!

  2. Мангалите са така или иначе гнусни – дали са мъже, жени – все тая!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *