Глория върти любов със сърбин

1
Глория

Фолк звездата Глория се похвали, че от година и половина върти любов със сърбин. Певицата, която в последно време не е от най – търсените на пазара се възползвала от факта, за да се погрижи за семейството си. Изпълнителката на „Женското сърце“ призна, че мечтае за поне още две деца. “ Да искам още деца. Но това е Божа работа“, констатира с малко тъга в очите поп – фолк кралицата. Певицата сподели, че отношенията и със сръбския й приятел са доста бурни. “ Сложни са ни отношенията.  С него ту се караме, ту се събираме, но времето ще покаже, ще видим“, коментира с надежда Глория, но не пожела да разкрие името на новия мъж в живота си. Певицата и сърбинът обаче не живеят заедно, защото тя всяка вечер предпочитала да е при дъщеря си Симона. Злобни колежки на иконата в лекия жанр клюкарстват, че оправната певица е завъртяла главата не на кой да е, а на сръбския композитор Александър Милич.

Глория с дъщеря си Симона

Последният е автор на „златните“ хитове на на Цеца Величкович. Всъщност съвсем възможно е колежките на Глория да се окажат прави. Припомняме ви, че изпълнителката на „Не остарявай мамо“ преживя страстна любов с родния музикант Илия Загоров, от когото е и дъщеря й Симона.

Двамата обаче вече не поддържат никаква връзка. Що се отнася до тяхната обща рожба, както се казва „крушата не пада по – далеч от дървото“ Симона също се е ориентирала към кариера в музикалния бранш и по думите на майка си е една от най – добрите ученички в Музикалното училище.

Песен на Глория с дъщеря й Симона, която упорито върви по нейния път! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *