Глория шамаросана от сръбския си любовник Горан

1
Глория отново остана сама...

Глория се оказа изключително силна жена, дори след като сръбският  й любовник и би шута,  фолк примата не показа никаква слабост.    Изпълнителката на  „До последна сълза“ коментира своето поведение след раздялата си с Горан с факта, че от самият зародиш на любовта си със сърбина е знаела, как ще свършат нещата.

Опора на Глория винаги е дъщеря й Симона

Глория сподели, че се чувства много добре след разлъката и по никой начин не се е отдала на тъга и не е изпаднала в безсмислена депресия. Поп – фолк звездата отчете, че вече е натрупала достатъчно опит в любовта, за да знае кога една връзка е смислена и кога е просто за забавление. Изпълнителката на „Ненаситна“ обаче не пожела да уточни, какъв е бил окончателният повод за раздялата.

Според запознати обаче нищо, че Глория се прави на много горда всъщност е била  доста толерантна и търпелива със сърбина, тъй като ако се вярва на слуха, Горан бил доста груб с нашенката и дори на няколко пъти и посягал. Самата певица пък с усмивка на лице констатира, че в любовта никак не й върви, въпреки множеството компромиси  на които е склонна, но пък за сметка на това има дъщеря си Симона, която е всичко за нея и я прави истински щастлива.

Глория винаги намира сили в дъщеря си! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *