Глория се забърка в секс скандал

0
Глория
Порно снимки на Глория втрещиха нета

Една от най-известните поп-фолк певици – Глория, беше тотално засрамена от бившият си съпруг Илия Загоров. Той публикува на страницата си във Фейсбук  скандални порно снимки на певицата, които са на повече от 10 г, но разтърсиха всички интернет потребители.

Преди 8 години, знойната певица и половинката й се разведоха с доста шумен скандал. Двойката водеше ожесточени дела за луксозното имение в Павлово, което беше спечелено от Глория. Илия обаче явно още не е забравил дразгата с нея и може би затова е пуснал голите фотоси в нета. Само  секунди след публикацията са започнали негативните  коментари и подигравки, а снимките са станали истински хит за потребителите. Глория бързо е разбрала, какво е направил бившият  й мъж и веднага е изпратила ултиматум към роднините му. След половин час, порно снимките са изтрити от Фейсбук, но находчиви фенове са успели да ги свалят, като си подмят коментари, че на фолк-фурията й отива да е разкрачена. Илия Загоров е премахнал фотосите, но е заплашил изпълнителката, че това няма да е всичко.

Явно е, че между тях все още има конфликт и можем да очакваме още мръсни номера. След развода, Илия е заминал за Швеция, където е забърсал богата и красива дама, с което е натрил носа на бившата си. Ще се превърне ли кавгата им в публичен скандал, предстои да разберем.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *