Глория с огромен хонорар от „Денсинг старс“! Вижте колко заграби!

0

Старата Гло ще рипа в шоуто срещу невероятна сума

Глория тренира за Денсинг старс
Глория тренира за Денсинг старс

Кръстницата на поп – фолка Глория най – сетне взе трудното решение да свали маската на безразличие и да се пусне в по – обикновен вид по време на риалити шоуто „Денсинг старс”. Примата на родната чалга е приела да участва срещу невероятния хонорар от 50 000 лева, които ще гушне за едната чест да се покаже по телевизията.

Хора от екипа на предаването разкриват, че Глория е поставила и други допълнителни условия на организаторите. Поискала от тях да ѝ гарантират по някакъв начин, че в никакъв случай няма да е сред първите трима изгонени. Така или иначе в контракта пише, че ако я изритат още в началото, продуцентите са длъжни да изтърсят в полата ѝ огромно обезщетение, от което свят ще им се завие. Същото щяло да стане, ако името ѝ бъде опетнено чрез подигравки или други подобни неща.

Елен Колева също ще развее байрак на дансинга
Елен Колева също ще развее байрак на дансинга

Близки до Глория разкриват, че тя е известна преди всичко с добродушния си характер, хубавия си школуван глас и приятна визия, но като танцьорка никаква я няма. За сметка на това обаче е дисциплинирана като фриц от СС и вече е започнала усърдно да тренира в домашна обстановка.

Другите участници в шоуто ще се разминат с доста по – малки хонорари, допълват източниците. Така например 69 годишната Латинка Петрова ще вземе едва 10 000 лева, срещу които ще трябва да се прави на маймуна пред цяла България. Също така в шоуто ще се пуснат световният шампион по бокс Детелин Далаклиев и актрисата Елен Колева, която има огромни шансове за успех, защото е дъщеря на истинска балерина.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=E7MV2RN-iIU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *