Глория напуска България – видео

0

                                                                        корица„Примата на българския попфолк”, както е известна позастаряващата и подложила се на безброй пластични операции певица, планира да напусне страната завинаги.

Това е поредната клюка в сферата на попфолка, която не е официално потвърдена от нея пред нас самите. Глория обаче споделя тези свои намерения пред други журналисти. Изпълнителката, която в една от своите известни балади приканва сънародниците ни да се приберат у дома, явно вече е на друго мнение.река Макар да разполага с доста финансови средства, певицата няма желание да продължи да живее тук. Тя споделя, че е доволна от развитието на кариерата си у нас, но не й допада начинът на живот в страната. Тя обмисляла това свое решение от известно време и изпълнението му е въпрос на време. Нямала намерение да скъса окончателно с всичко българско, защото възнамерява да продължи да пее пред наши емигранти в чужбина, но смятала да търси и нови фенове.

Зара се завърна безславно
Зара се завърна безславно

 Нямала нищо против да замине с някой мъж, който е готов да я последва зад граница. Глория споделя още, че новият живот, който я очаква, не я плаши, защото има много примери на нейни колеги от Гърция и Сърбия, които успяват да се реализират и навън.
Да й пожелаем успех! И дано не се завърне от чужбина по бързата процедура, както това направи Зара.
Дали на Глория ще й стиска да зареже звездната си кариера, подкрепена от „Пайнер“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *