Глория изтрещя- прогони всичките си мъже!- с видео

0
gloria9
Глория

Фолкдивата Глория въпреки привлекателния си външен вид и известността, не може да задържа мъжете край себе си – нито в интимен, нито в професионален план. Това показват последните събития от ежедневието на певицата. Съвсем прясна е раздялата с последното й гадеже.

Певицата не скри, че е разкарала 25-годишния си любовник. Преди разрива Глория гордо парадираше пред публика с факта, че въпреки трупащите й се годинки, е привлекателна за подобни млади агънца. Младежът, по думите на гласовитата дама, обаче се показал пред нея не като принц, а като жабок. Така приказката между

Май само с мъже като Азис се разбира напоследък Глория!
Май само с мъже като Азис се разбира напоследък Глория!

двамата не се състояла.

Глория беше принудена да разкара и управителя си Стоян Апостолов. В продължение на много години той беше дясна ръка на певицата и движеше бизнес делата й. Разкритие на вестник „Шоу” обаче направи раздялата им повече от наложителна, за да не бъде опетнено и името на Глория. Оказа се, че въпросният мениджър измамил много народ, като под всевъзможни предлози вземал от тях пари без намерението да ги връща. Необслужваните борчове надхвърлили 50 бона. Запознати твърдят, че дългове в подобни размери обикновено натрупват хората, пристрастени към хазарта – колкото повече губят, толкова повече пари вкарват в игралните зали. И толкова повече затъват.

Сега Глория е решила да заложи на сигурно – привлякла е за свой помощник роднина – братовчедът си Атанас. Skandalno.net
Глория е безкомпромисна към журналистите, които се ровят в личния й живот, но и те не й остават длъжни! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *