Глория избяга от България

1

ггГлория е напуснала пределите на страната и ближе рани в буквалния и преносния смисъл.

След изгонването й от „Денсинг старс“ тя избягала при гаджето си в Сърбия – известен композитор и се хвърлила на рамото му. От своя страна той я приел с отворени обятия, смъмрил я бащински, че е приела да участва в проекта и започнал да я разтушава из тузарски завдения и курорти, или с романтични вечери на срещи.   Композиторът гледал всички изпълнения на любимата си и я похвалил за изяществото и грацията, с която танцува. Не заслужаваше да те гонят, мила, прошепнал й.

Глория страстна целувкаТя обаче била  обидена на журито, което я руга често пъти без причина, особено на Илиана Раева и твърди, че съдйката е направила така, че да я изгонят.  Заговори се, че и Петко Димитров я препънал преди финала. Неговото театрално изказване – не мога повече, отивам си, давам път на по-добрите принуди журито да стане на крака и да крещи – не, не. Тогава той се върна, изтанцува си танца още веднъж и вместо него, изгониха Глория. Близки на певицата пък казаха, че тя не таи лоши чувста към никого. Просто била много уморена и искала да си почине далеч от суетата и журналистите. Десет седмици танци и напрегнати репетиции не са малко и дори нейният трениран организъм не издържал. Ня няколко пъти тя танцува с травми и не поиска като Стелла заместник, а излзе на дансинга с обезболяващи. Сега обаче целият й организъм жадува покой и релаксация и като й минат травмите отново ще се върне на  сцената.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZLTfOtUJVEI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Илияна Раева винаги си е била такава злоба,заради нея и скапаните тренировки,момичето се хвърли от блока и едва не се самоуби,но ще живее в мъки от травмите си.Кокошка!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *