Глория: Готова съм да стана баба!

0

Глория любовОдобравам приятеля на дъщеря си – Симеон. Симона и Симеон са добро звуково съчетание в имената, но те са добро съчетание и в живота. Пасват си като характери и аз ги харесвам като двойка. Дори съм готова да стана баба, такива са нещата от живота, няма как да им избягаме, призна фоклкпевицата Глория.

Но докато чака кога и дали ще стане баба, Гло паралелно прави издирване на Оня с Коня. Тоест на принца на белия кон, който все още не е вързал поводите на добичето пред вратата й.  Аз съм идеалистка и продължавам да вярвам в любовта. Не ме интересува на колко съм години, любовта идва винаги, ако я чакаш, ако я търсиш и ако си готов за нея. Сърцето ми е абсолютно празно и всеки може да влезе в него, стига да знае как.

Певицата се е разделила с любимия си сръбски композитор и сега го признава. Авантюрата приключила преди месеци без драми и сълзи. Просто чувствата истинали и както често става двамата си казали без лоши чувства сбогом. И сега Глория е сама.

Сама съм, но не съм самотна, уточни тя. Около мен вски ден се навъртат мераклии, но това са предимно изпозвачи и кариеристи. Правят ми мили очи, готови са да ми свалят звезди, но не от любов към мен, а към самите себе си. И им личи отдалеч. Искат да се изфукат, че са били с мен или само да ги заблежат до мен, за да се говори за тях. Мерси от такива мъже. Срещам ги ежедневно. Те са като досадни мухи, лепят се, ти ги гониш, те пак кацат. Нищо мъжко няма в поведението им. По-добре да съм сама, отколкото да съм трамплин за някого или завоеванието и трофея на някого, категорична е тя.

Чакам  любовта, вярвам в любвота и когато тя се появи, ще я позная.  Ще я позная по това, че сърцето ми бие по-учестено, че внезапно душата ми сваля двайсет години, че се чувствам момиченце. Мъжът, който може да ме спечели, трябва да ме приеме такава, каквато съм.  С всичките ми недостатъци. Аз също ще му прстя недостатъците, ще повярвам обаче само на действия, не на думи.

Много често чувам „обичам те“. Но не усещам нищо, защото думите са кухи и фалшиви. Ще повярвам на този, който ги изрече искрено и аз усетя, че любовта е истинска. Пък дотогава ще си стоя монахиня. Без любов мога, но с лъжа не мога.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QyloOq94AfY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *