Глория: Влизам в „Денсинг старс“ за победа

0

Добрата стара Гло готова на всякакви подвизи

Глория
Глория

Певицата Глория заяви в последното си интервю, че влиза в предаването „Dancing Stars“ с ясното желание за победа и намерение да прегази като огромен валяк цялата конкуренция. Коментира, че е роден боец и няма никакви притеснения, че ще трябва да се състезава с доста по – млади и гъвкави от нея опоненти.

„Отивам в Dancing Stars с ясното желание за победа, пък ще видим какво ще се случи. Аз съм боец по рождение и нищо не може да ме уплаши. Бях жури в „Мюзик Айдъл”, а сега ще видя какво е да си на терена като състезател” – коментира Глория.

Глория
Глория

Певицата разкри, че основната причина да се впусне в ритмите на „Dancing Stars“ е желанието ѝ да се научи да танцува. За съжаление, от началото на шеметната ѝ кариера все нямала време да направи това, въпреки че то е от първа необходимост в нейната работа. Категорична е, че ще даде максималното от себе си.

„Когато приех да участвам, съвсем не ме интересуваше кои ще бъдат останалите състезатели, нито кой ще време в журито. Направих го заради хонорара, удоволствието и възможността за нещо ново. За моите 40 години изглеждам дори повече от супер и мога да си позволя. Освен това „Dancing Stars“ е позитивно предаване, за разлика от „Брадър” фамилията, където никога няма да отида” – сподели още Глория.

Певицата издаде и една своя малка тайна. Глория разказа, че от най – ранните си детски години е силно впечатлена от танца „фокстрот” и се надява в най –накрая да се научи да го играе.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=-vMurw0QJ9s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *