Глория: Аз съм жена за богати мъже, зная си цената

10

Глория1Аз съм жена за богати мъже, понеже си зная цената, заяви Глория по Нова телевизия. Не може богата и талантлива, а и красива жена, да се събере с някой бедняк, колкото и красив и романтичен да е той.

Обичам силните мъже, защото всяка жена има инстинкта и желанието да се облегне на нечие силно мъжко рамо. А силните мъже са силни и духом и инициативни. И те никога не остават бедни.

Певицата обяви, че влиза в „Денсинг старс“, не за да спечели голямата награда, а да провери формата си и да докаже на себе си, че може всичко, с което се захване. ГлорияНе е вярно, че съм пълно дърво на дансинга. Първо танцувам в работата си и то от 18 години. Второ напоследък тренирам танци. Трето съм в много добра физическа форма. Младите ще се поизпотят доста, докато ме стигнат. Самата аз тренирам три пъти седмично по три часа на ден и не ме мързи. Ще бъда красива и добра, допълни тя и каза, че максимата й е – скромността е липса на качества.

Аз не съм скромна, защото имам качества, усмихна се нескромно певицата. Глория каза още и че не е била на наградите на телевизия „Планета“, защото в същия ден дъщеря й е имала представяне в НДК. И тя предпочела да е с дъщеря си, отколкото на сцената. Но дори да нямаше такова събитие, пак нямаше да отида. Достатъчно награди съм получила от „Пайнер“ и „Планета“, много повече от всички певици и ако искате го приемайте като бунт, ако искате като нещо друго, но не отидох на концерта, защото имах личен мотив. Какъв е той няма да ви кажа. Певицата потвърди, че има мъж до себе си и той е богат, галантен и нежен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/VTYSOdG24Xw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

10 КОМЕНТАРИ

  1. Tazi tapa kurva se e samozabravila – tq e po skoro za nqkoi antikvare magazin ,za sajalenie cqlata ni naciq brutalno zatava ot takiva kato neq koito zalivat mladite hora s bulama4 pod zorkoto oko na pravitelstvoto ,promivaneto na mozaci e neina zasluga i na kolejkite i selski pra4ki ! Mili4ka teb osven da te bodne nqkoq piqna mutra ne vijdam koi drug parcal

  2. Абе Глорче, сега си на 40 години и вече много си личи как се сбръчкваш…а като станеш на 50 кой БОГАТ и СИЛЕН мъж ще иска да е с теб, а не с 20 годишно парче…Ти ще си САМА! И след тези думи, които си изрекла ТИ го пожелавам да останеш сама след 50 – да няма кой да те погледне сбръчкана и жалка…(може би само дъщеря ти, ако и тя не се окаже ИСТИНСКА КИФЛА като теб и да се отрече от набръчканата стара чанта!)

  3. Ооох горката, ми тя нали някога е била проститутка и разбира се че е печена в доста отношения. Но че е тъпа го знае цял наш народ. За каква цена става въпрос. На тази възраст вече… Горката, какво болно въображение има.

  4. Боже, толкова години, от много години я познаваме тази Галя, някога е била проститутка. За каква цена говори тази. Тя просто не струва нищо. Как има очи да има такова фалшиво самочувствие. Боже, боже, боже……

  5. Абе Галка, откъде ти идва това самочувствие? Тя Лили Иванова изглежда по-добре от теб. А и пее милиони пъти по-хубаво. Кой те цени тебе и кой цени твоите чалгаджийски простотии. Нещо май не си в ред, щом така си въобразяваш глупости. СМЯХ….

  6. Оооо, Галя, слушай, той този богатия като разбере, че си била проститутка, ще си помисли малко дали да бъде с теб завинаги. Проститутката си остава завинаги проститука. Хубаво би било да си мислиш навреме. Сега, че си пяла малко това онова, не е много ценно. А че нямаш цена, нямаш. Защото няма какво да ти оценим. Хубаво е да имаш цена, но просто няма какво да ти оценяваме, освен разкрасителните ти операции, но то е временно, нали знаеш!!

  7. Стара, луда баба. С хиляда пластики и пак грозна с обратната захапка. Да не говорим за силиконовите гърди, джуки изкуствена коса и тонове грим. А, зъбите също са коригирани. Стар, сбръчкан въмпир, изключиелно нагъл. Ти открай време си сама, и сама ще си умреш. Мечтай си за богаташи. Те ходят с млади и красиви. Не с антики.

  8. Харесвам песните ти, Глория или Галя, свирил съм в оркестър, ансамбли, познавам чалгата, макар и да не свиря сега, но зная какво е труда на певеца и музиканта. Като певица те уважавам, като жена си хулбанка, но като характер не ми допадаш. Защото има нещо, което се нарича „НАДМЕННОСТ“, спрямо други, незаслужаващи такова отнашение хора. Видях дори пхо тивито как една журталистка те помоли да спреш и да и отгонориш на няколко въпроса, а ти просто и каза да се разкара. Един човек може да лбъде по-любезен, към хората, ако не са му врагове, но ти просто бууквално я разкара… Такова отношение не ти вдига акцииге нито на стотна и стотинка ума ми. А относно красотата и парите, не винаги са свързани. Има и бедни много красиви жени и богати такива. Но и трилиардер да бях, не бих си пожелал жена като теб – характера ти е надменен. А това рано или късно води до лоши шеги за притежателя му и тези, които разчитат на него… Но, като певица си много добра, имаш индивидуален глас и тук мога да ти дам само отличен.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *