Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Глория: 800 песни знам наизуст, а три стъпки да науча – не мога

Глория валсВалсът затрудни жестоко фолкдивата Глория. Раз-два-три – лесно звучи, но всъщност е много трудно, изплака тя на репетициите.

Това е любимата ми музика, много често я слушам, тактувала съм с крак, но никога не съм си признавала. Смятах, че няма нищо трудно да се понесе човек във вихъра на валса, но то не било само като го гледаш. Близо стотина пъти примата бе връщана от треньора само и само да заеме правилна позиция и да държи гърба си изправен. Божичко, какво доживях, затюхка се дивата.Глория косата й пречи За да й помогне, партньорът й сложи корона на главата и й каза да танцува така, че короната да не падне. Аз наистина съм дошла тук в „Денсинг старс“ да взема короната, но истинската. Тази картонената не ми трябва, пенеше се певицата.

В интерес на истината тя досега нито веднъж не се оплака на репетиции и стоически издържаше на всички мъки. Валсът обаче яко я затрудни и попита – как така може да знае наизуст текстовете на 800 песни и мелодията, а пустите стъпки – ляв крак, десен крак да не може да ги запомни. Треньорът я успокои, че валсът е лесен, само ако го гледаш отстрани. Иначе е един от най-трудните танци.

Въпреки големия зор, Глория не се даде. Тя репетира повече от обикновеното, но на сцената излезе като кралица. Цялата в бяло и с горда осанка принуди журито да признае, че нейният валс е най-доброто изпълнение за вечерта в тази категория. Единствената доста строга забележка беше защо е с пусната коса, а не я е вдигнала на кок, за да изглежда по-аристократично. Певицата призна, че е изгледала около 100 видиа с валсове и половината изпълнителки били с пуснати коси и изобщо не й минало през ум, че кокът или вдигнатата прическа е задължителна за танца.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *