Глобяват БиТи Ви с 30 бона заради Слави Трифонов

1
Шоуто на Слави
Шоуто на Слави с рекордна глоба

Шоуто на Слави забърка Би Ти Ви в голям скандал. Съветът за електронни медии (СЕМ) подготвя сериозна глоба на националната телевизия. Причината е актьорската вечер от шоуто на Дългия.

БиТиВи могат да отнесат  от 15 000 до 30 000 лв. глоба, заради пиперливите изказвания на шоумените. Мотивът е, че предаването увреждало децата психически, физически и морално. Разбира се, предаването се излъчва късно вечер и се слагат „червени точки – 18+“ , за да се замаже положението пред СЕМ, но повторенията, които са по обед не са приемливи за контролиращите органи. СЕМ отдавна са вдигнали мерника  на учиндолския  водещ и не пропускат възможност да го „заковат“. Този път глобата, с която може да бъде санкциониран Слави е рекордна за българските стандарти. От регулатора все още не са посочили точното предаване, но искането за глоба е постъпило в съда.

СЕМ
СЕМ погна БиТиВи

Очаква се съдът да прецени дали има нарушение или Славчо е невинен. От екипа на Дългия са излезнали с жалкото оправдание, че шоуто носи отговорност само за вечерните предавания, а за повторениета, последствията си ги поемат от телевизията. В повторенията няма цензура и БиТиВи трябва да се съобразяват дали да излъчат предаването или не. Припомняме, че по-рано тази година, имаше съвещание между БиТиВи, Слави Трифонов и СЕМ, като повод за неприятното мероприятие бяха секс приказките в шоуто.

Простотиите на Слави. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Закрийте го това противно шоу най – после !!! Вече се изчерпа толкова е тъпо че като настъпи часът на излъчване забравям че съществува медията БТВ. Едни и същи глупости цяла вечер осмиват Бойко Борисов и неговата партия и това всяка вечер а уш е ШОУ… Единствените шоумени са актьорите без които задръстения Слави едва ли щеше да е в ефир все още ! Само с политически простотии ангажира хората Г-Н. Трифонор и неговият екип от ДЪРВЕНИ ФИЛОСОФИ (Дървен философ е устойчиво словосъчетание в българския език. Дървен философ понякога може да се отнесе до човек, който:

    се мисли за много компетентен по въпроси, които не са му ясни;
    използва чужди думи вместо техните български еквиваленти, или съвсем самоцелно;
    дава пространни и неясни обяснения и на най-простите въпроси. От обясненията му не следват (почти) никакви практически приложими изводи.
    обича да участвува в дълги и безплодни спорове).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *