Глобул и М-тел в паника, абонатите им масово бягат във „Виваком” – с видео

1

мобилни операториНай- малкия от трите български мобилни оператора прояви коректност и доблест към затиснатите от кризата родни потребители. „Виваком” свали робския хомот, наречен автоматично подновяване на договорите, от плещите на изстрадалите клиенти. Благодарение на тази рекетьорска клауза, мастодонтите „М-тел” и „Глобул” от години свличат мръсни милиони от и без това обеднелите си до краен предел потребители. vivacom2
Спорната точка за автоматично подновяване на договора, без да се налага уведомяването на клиента, предизвика вълна от недоволство сред абонатите. Но въпреки масовите протести във Фейсбук и многобройните критични статии по медиите, мобилните оператори продължаваха да си правят оглушка, заради многомилионните приходи, които рекетьорския параграф им осигуряваше. Глобул и М-тал най цинично и грубиянски грабеха своите абонати заради пропуски в законите, които им vivacom1позволяваха да го правят. И така превръщаха в свой крепостен селянин всеки, който се е подлъгал веднъж да стане техен абонат. Далаверата обаче е към своя завършек и има шансове най- после пазарната логика да вземе връх.
„Виваком” наруши омертата на трите мобилни оператора, която в общи линии гласеше: „Гарван гарвану око не вади”. С който акт директно влезе с бутонките на двата по-големи мобилни оператора М-тел и Глобул. С което решение през следващите 6 месеца се очаква да привлече минимум 700 хиляди нови потребители, предвиждат спецове в бранша. Журналистическо проучване на вивакомskandalno.net потвърди тази прогноза и установи, че и към момента, от 1-ви март насам, по 1000 абонати напускат двата мобилни оператора „Глобул” и „М-тел” за да станат абонати на „Виваком”. Абонати на най- малкия мобилен оператор твърдят не спират да се хвалят, че откакто са напуснали Глобул и М-тел сметките им са паднали наполовина. А освен това, според новото споразумение, са запазили и номерата си.

Въпреки вълната от протести, големите мобилни оператори продължават да си правят оглушки в името на огромната далавера! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Поредните инсинуации. 1000 човека към виваком друг път. Виваком предлагат една от най-смотаните услуги на Бг пазара, включително и интернета. Сега като М-тел купиха мегалан, никой няма да се мести никъде. Няма да се учудя даже и ако Глобул и Виваком фалират и остане само М-тел.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *