Глобиха лъжлива циганка с 10 000 лева

2
Глобиха циганка с 10 бона за лъжа

Лъжлива циганка отнесе 10 000 лева глоба заради фалшив сигнал на тел. 112. Хитрата Иванка З. се обадила на спешния номер, след като решила да отмъщава на мъжа си, който минути преди това я напердашил за неподчинение.

Бутафорията се разиграла през ноември 2011 година във видинското с. Капитановци, след семейна свада между 30 годишната ромка и нейния съпруг Йонко. Мъжът се разлютил и плеснал няколко шамара на Иванка, за да и затвори устата. В първия момент наистина успял, но минути след това отмъстителната съпруга решила да си върне, като му изкара акъла.

Тя бързо съобразила, че ако по някакъв начин докара полицаи пред къщата, Йонко ще си глътне езика от страх и няма да смее да я закача повече. Тогава хитрушата се обадила на тел. 112 и заявила, че тя и едно от няколкото й деца, са атакувани и пребити от непознат в селото мъж.

Глобиха циганка с 10 бона за лъжа

Както никога досега, вдигнатите по тревога полицаи и екип на „Бърза помощ”, се отзовали за броени минути на адреса. Оптините служители веднага надушили измамата и обвинили ромите, че ги разиграват. Йонко обаче действително се стреснал в първия момент и когато полицаите си тръгнали решил да се успокои, като гаврътне няколко чашки с ракия. След известно време се окопитил и тръгнал да раздава правосъдие с остър нож в ръка.

Понеже не искал да наранява съпругата си сериозно, а само да си върне за уплахата, той я набил за втори път и я резнал по гръдния кош и лявото бедро. След това му хрумнала блестящата идея на свой ред да се обади на тел. 112, за да види тя, че и на него държавните органи са му под ръка. По телефона разтревожено заявил, че жена му е намушкана в корема от неизвестен нападател.

От полицията за пореден път дохвърчали в селото и за нула бройки установили, че отново са измамени от буйната фамилия. Този път обаче видели и прорезните рани на Иванка, заради което арестували съпругът – побойник. Повдигнато му е обвинение за нанасяне на средна телесна повреда, а жената е глобена с 10 бона за подигравка с институциите.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Смешницииииии…….!?!?!?.Кога мангалката ще започне да внася парите и от къде? Егати смешната държава.Браво на Българския съд-ха-ха-ха!!!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *