Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Главореза Пеньо Мангъров женен за Лили Иванова

Карловският вагабонтин Пеньо Мангъров, по прякор Сашо Чешкия, е официален съпруг на не по-малко скандалната Мис Силикон за 2011 г. Лили Иванова. Арестуваният показно в центъра на София миналата седмица бандит и миската са сключили граждански брак в средата на март, само 2 седмици след запознанството им по интернет.

Пеньо Мангъров

Пеньо Мангъров

До ареста на Чешкия на 11 ноември се стигна, след като една от всичките му любовници се осмели да подаде жалба срещу него за изнудване. Бруталният изверг притиснал жената да му плати 23 000 лева, за да не разпространи в интернет п*рно клип с нейно участие. Подозренията, че зад жалбата стои Лили Иванова, за която също се предполага, че е в кюпа с изнудвани, отпаднаха, и стана ясно, че името на жената е Евелина Стратиева.

С нея криминалният герой е имал вземане-давене паралелно, откакто се води съпруг на адашката на естрадната прима. В действителност обаче Мангъров не бил сек*уален жребец, а имал сериозни интимни проблеми

Крими злодеят и мъжеме-лачката се мляскат на фона на канал за отпадъчни води дни след сватбата им на 13 март тази година

Крими злодеят и мъжеме-лачката се мляскат на фона на канал за отпадъчни води дни след сватбата им на 13 март тази година

Това твърдят жени, споходени от късмета да се измъкнат от клещите на безскрупулния престъпник, омайвал лесно доверчиви дами и впоследствие изнудвал ги срещу немалки суми.

От двама независими един от друг източници от нежен пол научихме, че Пеньо Мангъров в продължение на близо 10 години живее на ривотрил. По начало това лекарство се предписва при хронична депресия и проблеми със съня, но се употребява и като успокоително при буйстващи хора. Води обаче до пристрастяване, какъвто е случаят с Мангъров. Изнудвачът приемал по половин хапче от 2 мг сутрин и вечер, а когато не успявал да си вземе дозите, освирепявал, започвал да буйства и ставал неконтролируем. От продължителния прием на ривотрила Чешкия получил еректилна дисфункция. Много често се дънел полово немощен пред жените. Затова предпочитал да стои като страничен наблюдател на групови изпълнения.

Коронният му номер бил през социалните мрежи да зарибява омъжени жени отегчени от семейното си битие и да им предлага интимно разнообразие. След което да ги изнудва, обикновено за суми не по-малки от 10 хил. лева, като при евентуален отпор ги заплашвал с отвличане или в най-лошия случай, с убийство.

„Цялата тази схема е проработила десетки пъти. Мангъров е един мошеник на дребно и цървулан. Малко преди да го арестуват, е ходил на гости на Янко Баташки. Развихрили са се в някаква оргия. Откраднал телефоните на две от момичета. Сега Янко само чака да го пуснат…“, твърди източник от подземните среди.

Силиконката Лили Иванова се изпречила на пътя на Мангъров в началото на годината. Или ако трябва да сме точни, на 28 февруари. С бандита си били лика-прилика – той изнудвал жени за пари, тя пък се вкопчвала като паразит във всеки извън графата „бедняк“. За такъв се представил пред нея омайникът Мангъров. Черно на бяло, точно 2 седмици след запознанството им, Лили Иванова приела фамилията Мангърова.

Това е записано в удостоверението им за сключен граждански брак с дата 13 март 2013 г., подпечатано от община Варна, която е посветила двамата в съпружеството. Не е известно дали Лили Иванова е била наясно, че съпругът й се препитава от изнудване на жени, нито дали е знаела, че периодично изпада в особени психически състояния. Убедила се обаче в последното буквално часове след брака им.

„Точно два дни по-късно Лили е била жестоко пребита от т.нар. си съпруг, вероятно след като не си е взел дозата ривотрил. През май и юни още два пъти я помила от бой, чупи й скулите и ребрата. Пребита, започнала да моли стари любовници за подкрепа, но никой не й е обърнал внимание“, казва още нашият източник.

След най-бруталния бой, този през юли, съпрузите преустановяват контакт. Следващия месец Мангъров броди из морските курорти в компанията на около 20-годишно момиче, снимки с което публикува и във Фейсбук. До ареста на бандита на 11 ноември в социалната мрежа Лилия бе вписана като г-жа Мангърова, но на 14-и върна фамилията си – Иванова.

 

Бил осиновен, мразел жените

Mеньо Мангъров се насочил към бизнеса с изнудване от омраза към жените, твърдят специалисти, занимавали се с психиатричния му профил. Описват го като природно интелигентен, оцеляващ, благодарение на умението си да манипулира, където може психически, където не -физически. Колкото и невъзможно да звучи, Мангъров изпитва комплекси към мъжете, заради което е насочил агресията си към жените.

Малко известен факт е, че Пеньо Мангъров е осиновен. Не е родом от Карлово, както се пише, а от местното село Каравелово. „Заради майка си, която го е оставила, мрази и жената, която го е осиновила. От там идва и омразата му към жените като цяло“, казват специалисти.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *