Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Главният секретар на МВР Калин Георгиев укрива разработката за Маргините – с видео

Калин Георгиев

Калин Георгиев

Главният секретар на МВР Калин Георгиев не предоставил на съда оперативното дело за групата на Маргините, обвинена в поръчителството на три убийства. Това стана ясно днес на заседание на Софийския апелативен съд (САС ). Калин Георгиев изпратил само няколко рапорта, които нямат силата на доказателства. Изисканите от съда документи трябваше да се представят на днешното заседание по делото срещу Красимир и Николай Маринови – Маргините.

Калин Георгиев ще бъде призован да даде обяснения защо не е изпълнил задълженията си и се опитал да прикрие веществени доказателства. Според адвоката на Маргините, главният секретар на МВР се притеснява от имената, които ще излязат наяве в разработката.

От дадени свидетелски показания стана ясно, че арестът на

Демби - свидетел и срещу Маргините

Демби – свидетел и срещу Маргините

Маргините през 2005 е бил извършен по сигнал на Димитър Вучев – Демби. Наркобосът, който е основен свидетел и срещу Златко Баретата, калин георгиевзаявил пред полицията преди пет години, че решил да говори заради приемането на България в ЕС.

Демби разказал, че основни мишени на Маргините са Иван Тодоров- Доктора, депутат от „Атака” и бизнесмен от Сандански. Не е ясно защо името на Димитър Вучев излиза едва на втора инстанция. Демби ще бъде призован като

Голамия Маргин и групата му бяха оправдани на първа инстанция

Голамия Маргин и групата му бяха оправдани на първа инстанция

свидетел на следващото заседание на съда през януари.

Маргините бяха оправдани на първа инстанция за поръчителство на убийствата на Иван Тодоров- Доктора, Никола Дамянов и опит за ликвидиране на ген. Любен Гоцев.

Действията на главният секретар на МВР са необясними. Калин Георгиев има е в структурата на МВР от 1996. Биографията му е блестяща. Сред най- големите му успехи са арестите на черногорският наркобос Будимир Куйович, както и на Златко Баретата.

Маргините бяха оправдани на първа инстанция. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *