Гласят Николета Лозанова за кметица на Пловдив?

1
Николета Лозанова

Недоволни от настоящото управление на Пловдив опозиционери заявиха категорично, че имат намерение да предложат за нова кметица на града сладката Николета Лозанова. По мнението на политическите антагонисти, брюнетката с кръшна снага щяла да се справи много по – добре с поставените задачи, отколкото сегашните ръководители.

Опозиционните лидери са убедени, че въпреки скандалния си имидж, Николета е напълно способна да управлява който и да било български град. Основното доказателство в подкрепа на тази хипотеза било, че от бедно и неизвестно момиче, само за няколко години се превърна в милионерска съпруга и най – успялата бг плеймейтка.

Николета Лозанова

„В България сега всичко е чалга и еротика. Щом Искра Фидосова можа да предложи ромската певица Софи Маринова за депутат, то ние издигаме кандидатурата на Николета Лозанова за градоначалник на Пловдив. Тя си е наше момиче и именно тук порасна и помъдря. Няма друга като нея” – категорични са от инициативния комитет.

Най – интересно от цялата работа обаче било, че зад скандално изглеждащата кандидатура на Николета застанали опитните революционери от комунистическия съюз, които въпреки преклонната си възраст, всеки ден си умирали да се наслаждават на прелестите на Николета.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=HjzuwdnGN_8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *