Гласят Искра Фидосова за главен прокурор?

1

Искра ФидосоваДо края на есенния политически сезон ще има голям трансфер в националното ни обвинение, зове тлъста политическа клюка. Според нея шефката на ПГ на ГЕРБ госпожа Искра Фидосова ще заеме стола на главен прокурор на страната, сменяйки Борис Велчев.

Причината за това били неефективната работа на Велчев и пълната му абдикация от реалната сидлъжност. Главният прокурор Борис Велчев бил свит последно време и му липсвало най-важното –  авторитет. Именно за това ядрото на властта, начело с премиера Бойко Борисов, решили да гласуват доверие на доказаната желязна лейди Искра Фидосова.

Борис ВелчевПублична тайна отдавна развява амбициите на едрата дама за ключов магистратски пост. Вижда се, че най-сетне тя ще постигне това. Според независимите познавачи той е и официалната причина Борис Велчев да си отиде, а всичко останало е така добре познатият демагогски популизъм на управляващите. Бавно, но сигурно Бойко слага свои хора начело на институциите в страната, не за друго, а за да си заздрави властта, смятат други независими експерти. 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Дебелата -главен прокурор! Ха,ха ,ха Още един парашутист некадърен ,на важна позиция. Слагай,слагай Боко некадърници,като паднеш много матриал ще има за изчистване!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *