Глашатаят на Първанов – Слави Трифонов, обяви кандидатурата на Меглена Кунева за президент – видео

4

kuneva1Меглена Кунева е кандидатът за президент на кръга около настоящият държавен глава Георги Първанов. Идеалната трибуна, от която да започне предизборната кампания на снахата на соц. величието Иван Пръмов, се оказа „Шоуто на Слави”. Известно е, че Дългия открай време се е превърнал в пиар на президента Първанов, както и на неговите приятели, като пловдивския олигарх Георги Гергов.

Кампанията започна още на 11 февруари, когато Кунева гостува на ред.колегията. Сценаристите на Слави, както никога до сега, се държаха изключително любезно и не спряха да правят комплименти на бившия

Лагерът на Първанов се скатава зад Кунева
Лагерът на Първанов се скатава зад Кунева

еврокомисар.

Десет дена по- късно, Слави Трифонов „изненадващо” се завърна в предаването си, но като гост на ред.колегията и коментатор на събитията от седмицата. Разговорът неволно се завъртя около президентските избори. И, уж между другото, Иво Сиромахов попита шефа си за кого би гласувал. Трифонов, просто ей така , изсцепи, че би избрал Меглена Кунева, която все още не е обявила официално намеренията си дали ще участва в битката за „Дондуков” 2.

Навярно същите интриганти, които успяха да осигурят първата изборна победа през 2001 на смятания за аутсайдера Първанов , сега подготвят почвата за Меглена Кунева. Тя е идеалният им кандидат – интелигентна, с репутация, представител на либералното НДСВ, – никой не би я

Слави го раздава пиар на Първанов
Слави го раздава пиар на Първанов

заподозрял във връзки с червената върхушка, освен семейните й такива. Кунева ще обере едновременно недоволните от ГЕРБ и лоялните на БСП пенсионери. Първанов ще пренасочи и собствените си избиратели към изтъкнатата в Брюксел дама. Дори и да спечели обаче, Кунева ще стане заложник на същия кръг, който се спотайваше зад гърба на Първанов през двата му мандата.

Слави Трифонов в защита на Меглена Кунева. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. slavi aleksei parvanov pardqt v edno garne … ne trqbva da se pozvolqva da sedne na vlasta kuneva che posle pak shte e masha na tezi hubavci kato sega e parvanov na aleskei ….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *