Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гласът на Бойко Борисов тормози и лудите

Гласът на Бойко Борисов преследва лудите. Напоследък все повече психично болни, които получават слухови халюцинации, се хвалят на психиатрите си, че си говорят лично с министър- председателя. Проявлението се забелязва най- вече при жени, коментират специалистите.

Неизменното присъствие на Бойко Борисов във всички медии се е натрапило до такава степен в съзнанието на психично болните , че те са станали напълно обсебени от него. Харизмата на премиера действа като магнит за хора с личностни разстройства, разкриват психиатри. Пациентите, вманиачени по

Лудите станаха още по- луди покрай Бойко Борисов

премиера, най- често го съветвали как да оправи България. „По този начин се чувстват значими, започват да си придават важност”, обясняват лекарите.

Процентът на българите с психически заболявания е изключително висок – 16 %. Нескончаемите монолози са първия сигнал, че нещо не е наред. Все повече млади хора си говорят сами – сигурен признак, че заболяването вече се е отключило. После започват и звукови халюцинации. Проблемът обаче не прави впечатление на болния. Напротив, реагират изключително агресивно, ако им се намекне дори, че имат нужда от помощ.

Стига се и до куриози. Когато психично болни си въобразят, че имат връзка с отвъдното, защото чуват гласове. Психиатрите разкриват, че голям процент от екстрасенсите всъщност за луди, които имат слухови халюцинации.

Въпреки високият процент на хора с психични заболявания, все още не е дошъл пикът. Тепърва се очаква много от българите страдащи от депресия да превъртят окончателно. Причината за тревожната тенденция е натрупването на неудачи в живота.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *