Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Герой! Миро на Златка обезвреди крадци с новогодишни пиратки

Златка дъждПри опита да бъде откраднат джипа на любимата му Златка Димитрова,  гаджето й Миро проявило чудеса от храброст. Той бил бивше ченге и точно това бил моментът, в който да докаже професионалните си възможности. Първо той се събудил, защото спял леко и дочул специфични звуци, които били характерни при кражба на джип. Излязъл на терасата и с визуални средства – очите си, видал тъкмо трима души, които се готвят да гепят скъпото возило на възлюблената му. И още двама, които в далечината им пазели гърбовете и приличали на ченгета.

След като огледал цялата климинална обстановка, Миро набърчил чело и изведнъж се сетил за начина на противодействие. Той грабнал от кутията новогодишни пиратки, запалил няколко едновременно и храбро ги метнал в краката на крадците. Тримата така се стреснали от неочакваните гърмежи, че се метнали на колата си и отхвърчали със скорост по-висока от тази в американски гангстерски филм. Златка и МироБившето ченге с бдителен поглед установило, че някъде в далечината имало полицейска кола, но тя не спряла крадците, съответно значи, че ги прикривала.

Цялата тази операция, наречена „Спасяване на джипа на Черната Златка“ яко развесели читателите на всякакви сайтове и сайтчета. Хората веднага се притекоха на помощ с най-различни коструктивни предложения. Например вместо пиратки, Миро е можел да използва бенгалски огън – хем да стане по-тържествено, хем да освети лицата на престъпниците. При липса на бенгалски огън е можело да вземе прашките на Златка и да стреля с тях по крадците с домати или други подръчни кръгли материали.

Самата Златка пък можеше да се изяви в спасителната акция, като излезе на двора чисто гола. При вида на размера на гърдите й, които сами по себе си са опасно оръжие, сто процента апашите щяха да избягат при риска да бъдат задушени от силикон.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *