Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Герой Бойко: Най – лесно е да хвърля оставка, но ще се боря докрай със Станишев и Доган!

Премиерът сравни оттеглянето си с национална катастрофа

Бойко Борисов

Бойко Борисов

Бойко Борисов припомни героическите обещания, които даде на хората преди четири години и които така и не изпълни. Тогава той вдъхна надежда на цяла България, че ако го изберат ще спре корупцията и ще натика всички виновни в затвора, без да се съобразява с това колко нависоко хвърчат. Малко от това беше изпълнено, а червените, сини и жълти виновници за практическото унищожаване на българския народ все още са на свобода и се возят в скъпи държавни лимузини.

Днес министър – председателят заяви, че най – лесно от всичко му е да хвърли оставка и да се оттегли, но такова действие от негова страна ще предизвика национална катастрофа. Вместо да се откаже, щял да продължи борбата с народните врагове Станишев и Доган (които действително имат огромна вина). След почти четири години управление, сега точно се притеснявал най – много от бедността на народа и от ограничените възможности на правителството да поправи това.

Станишев и Доган тепърва ще имат проблеми с Бойко

Станишев и Доган тепърва ще имат проблеми с Бойко

„Най – изгодно ми е да подам оставка, но това ще е равно на национална катастрофа. От новия екип на финансовото министерство ще изисквам да разбутат икономиката, за да се вдигнат доходите и да се продължи с усвояването на парите от ЕС. Притеснен съм от малките доходи на хората, защото нашите възможности да коригираме това са нищожни” – коментира Борисов.

След това премиерът направи най – страшното признание и разкри, че родната икономика се крепи единствено и само върху „свежите пари” от Брюксел. Без тях ще загинем тотално, поради окончателния срив в средния и дребен бизнес. За пореден път обвини Станишев и Доган, че се възползват от народното недоволство, за да печелят политически дивиденти.

Бойко Борисов разкри къде е бил през последните три дни, след като беше запитан официално по време на пресконференцията на Министерски съвет днес. Той сподели с любопитните, че в събота давал интервюта по телевизията, после отишъл до Македония. В неделя, понеже е почивен ден, играл мач и събирал сили за тежкия понеделник. В първия работен ден от седмицата работили непрекъснато с наследниците на Дянков – Лиляна Павлова и Томислав Дончев.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=D65v8BIeuiQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *