Гергана: Обичам задна прашка на пода

1
Гергана

Фолкпевицата Гергана си умирала за задна прашка на пода, издадоха приближени до перхидроленото барби. Тя редовно се появявала с надрани до синьо колена, които рязко контрастирали с иначе миловидната й визия.

Гери съвсем не отказвала и други необичайни пози в секса, като често обичала да прави любов и под душа. Въобще, фолкдивата била много разкрепостена и не пропускала шанса за ново преживяване.

Друга особеност в характера на пайнерката била, че не обичала твърде дълго да дели леглото си с един човек. Искала преди всичко да се чувства като волна птица и не позволявала на никой за я задушава продължително в прегръдките си. Дори имала намерение да разкара и италинското си гадже, с което се фука от известно време насам. Мачото обаче предусещал намеренията й и контрирал със скъпи подаръци, които умилостивявали своенравната певица.

Гергана

Самата Гергана неведнъж е споделяла пред медиите, че все още търси любовта на своя живот. В досегашните й партньори все имало нещо недоизпипано, което в даден момент на връзката започвало да я дразни. Особено много се ядосвала, когато някой се опитвал да и казва, какво да прави в леглото. Когато я налегнела мъка от поредната раздяла, тогава се активирали творческите й заложби и се отдавала на усилен труд.

„Искам най-накрая да намеря сигурен човек до себе си, в когото да се влюбя силно. Познавам се добре и знам, че когато това стане, ще засипя земята с огън и лед”, изплаква мъката си Гергана.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=9JLg7uhBrjM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *