ГЕРБ уверени – протестите са сценарий!

0

Румяна БъчвароваПротестите в България започнаха съвсем логично заради високите сметки за ток, а исканията на хората бяха само икономически.

После обаче между излезлите на улицата бяха внедрени различни хора с различни цели. Аз не мога да твърдя със сигурност какви са тези хора, но съм сигурна, че те се появиха, каза началничката на кабинета на Бойко Борисов Румяна Бъчварова. протести ток2И тогава се появиха политическите искания. Беден човек, който протестира, че не може да си плати тока, няма за цел да иска промяна в конституцията. Че и направо да я пали. Икономически затруднени хора не могат да имат политически искания, техните се свеждат до това да оцелеят и да заживеят по-добре, допълни Бъчварова. Затова тя се съмнява, но не може да го докаже, че различни политически прослойки са яхнали протеста и искат да се стигне до дестабилизация на държавата.

Подобна дестабилизация според нея обслужвала монополите и външни интереси. Защото българските политически партии не биха тръгнали сами срещу себе си и да рискуват да настъпи анархия и да не влязат в следващия парламент. Бъчварова отново се застрахова, като каза, че не може да докаже на сто процента думите си, но не скри, че има съмнения за намеса в протестите. Георги Коритаров изрецитира стихче на руски и се опита да й подскаже, че Русия има интерес България да е политически нестабилна, за да си построи АЕЦ „Белене“. Бъчварова обаче не пое риска да каже да. Според нея такава нестабилност обслужва по-скоро монополите. Тя призна и че правителството на ГЕРБ не е било достатъчно далновидно да предвиди протестите, но пък знаело, че народът е беден и затова вече готвело промени в социалната си политика. За нея оставката на Борисов била мъдър и неизбежен ход.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/yM6U9LbO1-A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *