Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ГЕРБ си служат с измама, за да минат законите им в парламента!

parlamentГЕРБ започнаха, също като предшествениците си, да прилагат тактики за приемане на закони, без да имат нужния брой депутати в пленарната зала. Леля Цецка бди от орловото си гнездо и реагира на момента, за да прикрие резила на управляващата партия.

В деня, когато правителството на Бойко Борисов даде клетва в парламента, премиерът се закани, че негови депутати няма да отстъстват от залата. За по- сигурно, също като в училище започнаха да се пишат отстъствия на непослушните народни

Цецка Цачева внимава да не стане гаф

Цецка Цачева внимава да не стане гаф

избраници и да им се реже от заплатата, ако често почне да ги хваща липсата.

Близо година по- късно, ситуацията коренно се промени. От 117 неотлъчно присъстващи депутати от ГЕРБ, вече не ходят повече от 60- 70 души. Освен ако Бойко или Цветанов няма в този ден да присъстват в пленарната зала- тогава всички са на лице.

Как се приемат законите? С хитрост . Новобранците в парламента откриха сигурен начин да си осигурят кворум, за да минат законите им. Регистрирането на наличните депутати се прави само сутринта. Тогава отсъстащите са по- малко. Знае

Бойко и хората му забравиха обещанията, в които се клеха

Бойко и хората му забравиха обещанията, в които се клеха

се колко души кворум трябва, за да се приеме даден закон. После ГЕРБ- ерите масово напускат пленарната зала. Обаче дойде ли време за гласуване- отива необходимият брой, за да бъде приет закона. После пак напускат. Понякога се появяват и засечки- някой е забравил да се яви. Тогава леля Цецка дава почивка- независимо колко е часът. След минутките за отдих, необходимият брой депутати за прокарването на закона вече е събран.

И докато ГЕРБ си играят на управляващи, обикновеният българин вече прави залози кога ще падне правителството. Няма да е лошо Бойко да се разходи инкогнито из улиците на София, или който и да е друг град, за да чуе със собствените си уши. Масово хората са на мнение, че още тази зима кабинетът му ще падне.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *