ГЕРБ си купиха Ивана и Глория да им пеят

6

Ивана1Ивана и Глория са поканени от ГЕРБ да пеят в предизборната им кампания. Хонорарът на Ивана за една вечер е 10000 лева, а на Глория 7200. Голямата конкуренция между двете за любовта и парите на зрителите в момента е изкарала Ивана на първо място, защото Глория няма време да пее, докато танцува в „Денсинг старс“. Певиците се надпреварват за званието любимки на публиката, но се оказа, че точно това ги е направило търсени и от партията на Бойко Борисов. Ако пеят всяка вечер до изборите,те ще вземат по 300000 лева. Митко Димитров обаче вдигна двойно тарифите на певиците за нуждите на партиите и излиза, че само за Ивана и Глория ГЕРБ трябва да се бръкне с един милион лева. Излезе на светло и хонорарът, който ще вземе Любо Нейков – 250000 лева. ГлорияТам не влизат парите за Рачков, за Ангел и Мойсей, за Рафи, за Мария Илиева и други знайни и незнайни изпълнители, които ще дерат глас по площадите в студ и пек. Една груба сметка показва, че само артистите и певците ще струват на бившите управляващи около пет милиона лева, заедно с хотелите и изхранването им. Любопитно е откъде ГЕРБ има толкова много пари, та дава с лека ръка цели пет милиона за веселата част. Цветните плакати, които ще залеят страната пък струват близо 10 милиона. Ако има билбордове, цената ще скочи още повече. Като се добавят наемът на залите и театрите, транспорта и всички харчове над масата, се получава сума, доста по-голяма от тази, която раздадоха като помощи за бедните. Харчовете под масата никой не може да ги изчисли. В същото време останалите партии започнаха скромна кампания с минимум разходи, без помпозни имена и без бонбончета, ключодържатели и тестета карти с партийни надписи. Явно в кампанията на ГЕРБ са се включили с пари всички олигарси и един ще им купи Ивана, друг Глория, трети направо ще им дари Народния театър. А в това време избирателите продължават да си броят стотинките и да се чудят за кого да гласуват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/8b8MCMZCOT4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  • Strana, kadeto chalgadjiijki pejat po wsichkii meroprijatija zaslujawa oshte 1000 gidini komunizam-dali shte e BSP, SDS,GERB, Tapi balgari,razberete- wsichko e BKP BKP BKP!
   Wrete w blatoto wonjashto ,slushahayte chalga dokato Boyko, Dogan,Kostov, Parvanov i koy li ne , tapi neobrazowani gnidi!
   Samo chalga za was polu-humanoidni chukunduri!!

   • Strana, kadeto chalgadjiijki pejat po wsichkii meroprijatija zaslujawa oshte 1000 gidini komunizam-dali shte e BSP, SDS,GERB, Tapi balgari,razberete- wsichko e BKP BKP BKP!
    Wrete w blatoto wonjashto ,slushahayte chalga dokato Boyko, Dogan,Kostov, Parvanov i koy li ne wi iznasilwat bez lubrikant wseki den, tapi neobrazowani gnidi!
    Samo chalga za was polu-humanoidni chukunduri!!

 1. А аз няма да гласувам за ГЕРБ, ако щат и Васко Василев да наемат. Впрочем те едва ли знаят кой е.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *