Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ГЕРБ се цепи на две партии, обвиняват Брисов, Цветанов и Фидосова за краха

Цветанов ушиЧленове на изпълнителната комисия на ГЕРБ, областни и общински координатори, депутатие от 41-вото и 42-рото Народно сърание, бивши министри и всякакви разочаровани от състоянието на партията в момента разпространиха декларация, в която обявяват, че ще се отцепят от ГЕРБ и ще участват в нов политически проект.

Бившият депутат Емил Димитров заплаши, че ако Цветан Цветанов и Искра Фидосова не бъдат незабавно отстранени от ГЕРБ и не бъде очистено името й сред гражданите, то останалите неопетнени и честни членове ще се отцепят, заедно с цели общински и областни организации и ще създадат нова политическа формация. ФидосоваНееднократно сме говорили с Бойко Борисов, че Цветанов, Фидосова и други компрометирани имена вледят на ГЕРБ, каза Емил Димитров.  Ако и при следващата ни среща Борисов откаже да се раздели с тях, ние ще се разделим с него, категоричен е бившият депутат.

На фона на приближаващи парламентарни избори авторитетът и рейтингът на партията непрекъснато пада. В момента БСП ще спечели 4 процента повече от ГЕРБ, ако изборите са сега. Ако лицето Цветанов продължава да руши авторитета на партията и да отблъсква избирателите, ние ще направим всичко по силите си да спасим една партия, която като идея беше много добра и много градивна за България. Виждате какво става в момента във Варна. Благодарение на намесата на Цветанов, в момента кандидатът на БСП води на кметските избори. Виждате и ниската избирателна активност. Хората са отвратени.  Каузата ГЕРБ е компрометирана от политици, което действат само в свой интерес и за лично облагодетелстване. Някои от тях са извършили и престъпления, а Цветанов подслушваше без свян всички дори под чаршафите. Недоволните членове на пратията са разпространили декларацията си до всеки медии, а ако Борисов не се вслуша в думите им, те ще се отцепят напълно и ще учредят нова партия, в която корумпирани политици няма да има, пише в декларацията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *