ГЕРБ се изплаши от Лора Крумова

0
Лора Крумова

Изплашени от Лора Крумова ГЕРБ пуснаха жалба срещу водещата в ЦИК. Вчера в изборния ден от структурата на управляващите в морската ни  столица побързаха да сезират Централната избирателна комисия срещу тв водещата на Би Ти Ви. Според гербаджиите нахаканата блондинка си е позволила да агитира в изборния ден  в своето предаване жителите на Варна да гласуват за техния опонент аптекарския бос Веселин Марешки.  Въпреки че вчера кандидатът на ГЕРБ  досегашния кмет на Варна  Кирил Йорданов в крайна сметка спечели убедително своя четвърти  мандат,  сутринта управляващите са се притеснили от спекулациите на Лорка от ефира,  тъй като разликата между него и Марешки на първи тур бе едва малко над 7 %. “ Знам, че има жалба срещу мен, но не мога да я коментирам в момента“, каза само Лора Крумова  и се измъкна от ситуацията.

Председателят на ГЕРБ във Варна- Павел Димитров

От ГЕРБ са видeли нарушението на водещата във това, че тя призова варненци да гласуват “ чрез протестен вот“.  Това  Лора Крумова стори веднъж лично и втори път,  когато мнението си с  водещата сподели гражданката Елена Кулева, жалват се пред ЦИК управляващите. Припомняме ви, че Елена Кулева е човекът, който бе избран за президент в социалната мрежа фейсбук   и именно, затова водещата я интервюира.

Що се отнася до становището на дирекцията на Би Ти Ви по отношение на подадената жалба срещу телевизията, те побързаха да излязат сухи от блатото и прехвърлиха топката в полето на ЦИК.  „Жалбата се води подадена от граждани, а не от политическа сила и ще очакваме решението на ЦИК по случая“, измънкаха от телевизията. За сведение на Би Ти Ви обаче жалбата срещу тях е подписана от ГЕРБ и то лично от председателя на партията в морската ни столица – Павел Димитров.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *